Publikācijas

Žurnāls Sestdiena

Žurnālā "Sestdiena" Egīls Zirnis atzinīgi novērtē atmosfēru un šefpavāra sniegumu:  

“Nu, es jums teikšu, mana ribiņu etalona , restorāna “Zoltners” saimnieka vietā  es vienu nervozu cigareti izpīpētu – Ziedoņdārza- Paviljons pavārs māk tik garšīgi pagatavot, ka pat ribu skrimstlīši iegūst tādu gastronomisku vērtību, ka es suniskā laimē luncinātu asti, ja man tāda būtu.”

E. Zirnis 

Esam pamanīti - Dining.lv

Pēc “Paviljona Ziedoņdārzs” atjaunošanas pilsētā atmodusies ne vien vēsturiska pirmās brīvvalsts ēka, bet sarosījušies arī paši rīdzinieki, kas skaisto pilsētas parku iecienījuši dažādām izklaidēm. Izrādās, ka romantiskā dārza kafejnīca atvērta cauru gadu un tajā regulāri norit dzīvās mūzikas vakari.

Lai arī gastronomiskās pamatvērtības šeit godā celtas ne mazāk kā vēsturiskais šarms, šis nebūt nav smalkuma restorāns (un labi, ka tā!). Tas radīts ar vīziju par gaumīgu kopā būšanu absolūti demokrātiskā un nepiespiestā vidē. Ar uzsvaru uz saturu.

Please reload

© 2019 Paviljons Ziedoņdārzs